duminică, 22 mai 2011

Mos Craciun exista

Stimati oameni, Mos Craciun exista si acuma vine si vara. Cu avionu ca deh...ne-am modernizat si Rudolf cica nu zboara bine pe caldura ca are racirea pe aer, se supraincalzeste si da rateuri. Posesorii de Oltcit stiu despre ce vorbesc. Ca si aia de Harley dar... noi sa fim sanatosi.
Deci... acuma atentie ca incepe.
Lumeeeeeeee, Lumeeeeeeeee: Cei ce iubesc natura verde, reprezentata mai ales in forma de frunze rulate intr-o hartiuta, fanii prajiturelelor spatiale, cei  pasionati de vitrine luminate discret de un felinar rosu, biciclistii, pasionatii de arta si arhitectura si iubitorii de flori au sansa, prin nemarginita generozitate a KLM-ului, sa ajunga in locul unde piticul pasiunii lor va fi satisfacut cu varf si indesat. La AMSTERDAM. Ce tre sa faci? Nu mare lucru, dar trebuie sa faci pana pe 25 Mai:
Daca ai blog - intri in aplicatia Facebook KLM Romania, iti creezi propriul "Tile" (adica iti alegi o poza, te faci simpatic, dupa care iti alegi si un slogan). La final, vei putea salva poza ca as ai ce arata la copii si nepoti si sa ai ce pune pe birou la munca, sau pe cruce...dupa caz. Dupa aceea, daca tot esti blogger, trebuie sa scrii un articol de minim 200 de cuvinte pe blogul tau despre aceasta aplicatie, sa atasezi fotografia ta proaspat obtinuta in aplicatia KLM Romania si sa iti indemni cititorii sa foloseasca si ei aplicatia. Intri aici si lasi un comment cu un link catre blog-ul tau. Pentru curiosi regulamentul oficial este aici.
Daca inca NU ai un blog – intri pe aceasta aplicatie Facebook, faci tot ce fac si aia cu blog, dupa care iti salvezi poza rezultata si o pui pe Facebook la KLM

Sunt puse in joc 2 bilete la Amsterdam, si pe langa astea...surpriza....4000 de oameni au sansa sa-si vada mutra pe un avion real al KLM. Din ala care zboara. Prin aer. Deci poti fi tu, Donald Trump si inca 3999 oameni care au poza pusa pe un avion. S-ar putea si Florin Salam da nu-s sigur. Daca nu casitigi nici bilet, nici poza pe avion ramai cu poza pe birou, cam ca asta de mai jos, si nu dispera....incearca la Loto. :)
Pentru posteritate

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Simte-te ca Ilie Dobre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...