vineri, 24 ianuarie 2014

Wizz Air lanseaza WIZZ Privilege PassO chestie utila pentru cei care calatoresc mult in Europa si mai au si idei geniale cum ar fi adusul de cadouri la copii, nevasta, atentii la prieteni si alte nebunii. 

Care ati zburat vreodata cu orice companie low cost probabil v-ati lovit de buluceala de la imbarcare sau de probleme cu geanta prea mare, prea grea, prea maro sau mai stiu eu cum, lucruri scoase in evidenta de personalul nu intotdeauna foarte serviabil, care are probabil target la prinderea "infractorilor" cu geanta prea burdusita si care nu platesc cei 40 de euro sau cat o fi suplimentari.Acum cateva luni zburam catre Roma si am fost nevoit sa asist la o scena desprinsa parca din cel mai prost film cu Stan si Bran, daca o exista vreunul prost. O doamna aparent respectabila care mergea in vizita la nepoti in Italia si avea ceva cadouri pentru ei in geanta, a fost nevoita de un extrem de inteligent angajat al companiei aviatice sa imbrace vreo 5 pulovere pana cand i-a incaput geanta in "masuratorul ala din fier". Ori incape ori platiti 40 de euro. Desi diferenta era doar de un deget.
Am insa impresia ca asta se intampla doar din pricina angajatilor romani plini de zel, deoarece nu am asistat la nici o faza de genul asta in orice alt aeroport. Dar o fi doar o impresie...

Uite ca cei de la Wizz Air s-au gandit sa usureze un pic corvoda si sa-i scape de griji pe cei care calatoresc frecvent cu ei drept urmare a lansat Wizz Privilege Pass. Mai jos aveti intreg comunicatul de presa.

"Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est*, a lansat un nou produs de loialitate, WIZZ Privilege Pass, care permite titularilor îmbarcare prioritară nelimitată şi bagaje mari de cabină gratuite la toate zborurile Wizz Air pe parcursul cel puţin al unui an. Persoanele care călătoresc frecvent sunt aşteptate să beneficieze de WIZZ Privilege Pass, deoarece preţul său este compensat rapid de economiile realizate atunci când nu se plăteşte separat pentru bagaje mari de cabină sau îmbarcare prioritară. Tichetul virtual, care poate fi achiziţionat de pe wizzair.com, costă 99 de euro şi are o valabilitate de un an de la data emiterii. Beneficiile se aplică de la data emiterii pentru orice călătorii deja rezervate dar neefectuate, precum şi pentru toate rezervările noi efectuate în perioada de valabilitate a permisului, indiferent de data la care se va călători.

György Abran, Chief Commercial Officer al Wizz Air, a declarat: "La Wizz Air credem cu tărie că merită să facem un pas înainte în a găsi modalităţi mai bune pentru a ne mulţumi clienţii în creştere. În fiecare lună, peste un milion de consumatori aleg wizzair.com pentru tarifele de rezervări extrem de mici pe sutele de rute captivante. Având în vedere că mulţi dintre pasagerii noştri sunt clienţi fideli, noul Privilege Pass este proiectat pentru a oferi beneficii mai mari celor care zboară frecvent cu Wizz Air. Prin lansarea noului Privilege Pass, oferim acum clienţilor şi mai multe economii pe lângă tarifele noastre mici. Pentru cei care călătoresc frecvent această ofertă este clară şi îndemnăm pasagerii să îşi cumpere WIZZ Privilege Pass online atunci când îşi vor rezerva urmatorul zbor cu Wizz Air.”


Despre Wizz Air
Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est* şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1700 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute facând din Wizz Air alegerea preferată a 13.5 milioane de pasageri în 2012.   


*Sursa:Innovata, pe baza capacităţii de locuri din orarul de zbor, pentru anul încheiat la 31 martie 2013 (FY 2013) şi şase luni încheiate la 30 septembrie 2013 (H1 2014). 1.Europa Centrală şi de Est este o regiune ce cuprinde Albania, Belarus, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Simte-te ca Ilie Dobre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...