joi, 30 ianuarie 2014

Liber la telefoaneeeeeee! la bord :))

WIZZ AIR IMPLEMENTEAZĂ NOI REGULI CARE PERMIT FOLOSIREA DISPOZITIVELOR ELECTRONICE PORTABILE LA BORDUL AERONAVELOR

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est*, va permite pasagerilor folosirea dispozitivelor electronice portabile (DEP), precum telefoanele mobile, eBook-uri sau tablete PC, pe toate zborurile companiei. Noile reguli pentru utilizarea DEP la bordul aeronavelor au fost emise de către EASA - Agenția Europeană de Siguranță a Aviației şi adoptate de către Autoritatea de Aviaţie Civilă din Ungaria. În conformitate cu acestea, Wizz Air va permite utilizarea acestor dispozitive în modul de funcţionare zbor, în orice fază a zborului.  
 
Pasagerii sunt rugaţi să îşi scoată căştile atunci când sunt anunţate aspecte legate de siguranţa la bord şi să închidă dispozitivele electronice atunci când echipajul nu poate confirma că funcţionarea acestora în modul zbor corespunde cu criteriile de utilizare în timpul zborului. Dispozitivele electronice mari care ar putea cauza răniri, precum laptop-urile, vor trebui depozitate în timpul decolării şi aterizării.
Daniel de Carvalho, Wizz Air, a declarat: “Dispozitivele electronice portabile, Ebook-urile, tabletele PC sau telefoanele mobile, sunt o parte importantă a vieţii noastre cotidiene, iar noile reguli referitoare la utilizarea acestora în timpul zborului au fost emise de către EASA şi adoptate de autoritatea din Ungaria (CAA). Ne face plăcere să permitem celor peste 13 milioane de pasageri anual să îşi folosească gadget-urile atunci când zboară cu Wizz Air. În conformitate cu noile reguli, pasagerii  trebuie să se asigure cu aceste dispozitive funcţionează în modul zbor din momentul în care uşile aeronavei s-au închis şi până la debarcare. Încurajăm pasagerii să îşi aducă cu ei dispozitivele favorite şi să citească o carte sau să privească un film atunci când zboară la tarife reduse, în timp ce echipajul nostru le asigură confortul necesar până la destinaţie”. 
 
Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est* şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1700 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute facând din Wizz Air alegerea preferată a 13.5 milioane de pasageri în 2012.   

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Simte-te ca Ilie Dobre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...